Een eigen startpagina op touw zetten

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? Natuurlijk kunt u een script laten bouwen door een programmeur. Maar vraag uzelf af of dit gewenst is. Maakt u gebruik van een kant-en-klaar startpagina script dan kunt u meteen beginnen met het toevoegen van dochterpagina’s. Een startpagina script is te beschouwen als een CMS pakket dat puur bedoeld is voor startpagina websites.

Eerst wordt het script op uw webhosting pakket geplaatst en wordt de installatie uitgevoerd. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Dit gehele proces verloopt automatisch. De status van de betaling kan het script zelf opvragen. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. U kunt de pagina Startpagina script lezen als u meer over dit soort scripts zou willen weten. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

Het installatiescript verzorgt het aanmaken van de tabellen in de database. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Op deze manier is het relatief eenvoudig om het script te installeren. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.
Free Web Hosting