Een mooie startpagina maken

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Uiteraard is het mogelijk om beide mogelijkheden in te zetten. U kunt een eigen startpagina gratis maken op een flink aantal websites, die u via Google eenvoudig kunt vinden.

Hoe lang uw pagina blijft voortbestaan is dan wel onbekend. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Er kan een voorwaarde worden gesteld voor het aantal links dat u minimaal dient toe te voegen aan uw startpagina. Bij een aantal websites wordt uw startpagina verwijderd wanneer deze niet aan de voorwaarde voldoet na een bepaald aantal dagen.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Startpagina beheer. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Ziet uw pagina er niet interessant uit? Dan wordt deze door de meerderheid van de bezoekers binnen een aantal seconden al weggeklikt. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Verder is zelf een startpagina website bouwen ook een optie. U heeft dan de volledige controle over alle pagina’s van de site. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Het kan zijn dat u juist een paar goede links wilt plaatsen. Met een goede tekst erbij op uw startpagina. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.
Free Web Hosting