Een nieuwe startpagina samenstellen

Wilt u een eigen website, dan zou u ook kunnen overwegen om een eigen startpagina te maken. En u kunt zelfs een volledige startpagina website oprichten. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Dus in feite een combinatie van de opties.

Een gratis startpagina kunt u op diverse sites samenstellen. U heeft dan echter niet in de hand hoe lang uw startpagina in de lucht blijft. Men kan besluiten met de website te stoppen. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Wanneer na enige nog niet aan die voorwaarde wordt voldaan, wordt de startpagina verwijderd.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Een nieuwe startpagina online zetten. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Er zijn immers veel startpagina’s en het is dan ook goed om onderscheidend te zijn. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. Kiest u voor deze optie, dan krijgt u zelf de controle over de volledige startpagina website. Het kan juist slim zijn om veel tekst en weinig links op een dochterpagina te plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. Daarbij kan een startpagina met 3 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 40 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting