Een webshop maken

Online kunt u uw producten aanbieden middels een webwinkel. Daarbij is het mogelijk om uw klanten online te laten betalen. U ontvangt per e-mail een overzicht van de bestelling. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Nederlands en Engels zijn beide als voertaal in te stellen. Het PHP webshop script kan tevens gewijzigd worden. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen. Wanneer u dit artikel aan het doornemen bent is er een grote kans dat u zelf een webshop wilt beginnen.

U kunt dan eenvoudig een webwinkel zelf oprichten. Een webshop PHP script is via het artikel een webwinkel beginnen te vinden. Een webshop is eenvoudig te runnen met het PHP script dat via de betreffende pagina te vinden is. Middels een webwinkel kunt u gemakkelijk uw producten online verkopen. Het betalen is heel eenvoudig door een klant te doen. Zodra de bestelling is afgerond, kunt u de producten op de post doen. Als verkoper ontvangt u een e-mail waarin informatie omstreeks de bestelling staat opgenomen.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. Er kan tevens een webshop op maat in elkaar worden gezet. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen. Het is niet moeilijk om zelf een webshop te maken. Met dat PHP script kan een geweldige webshop in elkaar worden gezet. De meeste webhosting pakketten ondersteunen het draaien van PHP scripts.
Free Web Hosting