Nieuwe linkpagina

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. En de bezoeker vindt het fijn als er af en toe nieuwe links worden toegevoegd.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Om ze weg te halen dient u een bedrag te betalen. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Maar u kunt dit bedrag altijd betalen wanneer u zich aan de advertenties stoort. Plaatst u naast links ook videomateriaal, dan voegt u extra waarde aan uw dochterpagina toe. Handige tips vindt u ook in het artikel Wat zijn backlinks en hoe krijg je zo.

Want veel dochterpagina’s bevatten alleen maar links. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. Daarmee neemt u zelf het heft in handen. Hiermee bouwt u een garantie in. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting