Portaalsite samenstellen info

Het is niet heel moeilijk om zelf een startpagina website samen te stellen. Het is slim om van de mogelijkheden van een startpagina PHP script gebruik te maken hiervoor. U heeft nauwelijks verstand van de technische invulling nodig als u een dergelijk script gebruikt. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Voor meer informatie over een startpagina script kunt u ook Startpaginascript inloggen uitloggen lezen. Volgt u de links op die pagina dan zult u uiteindelijk terecht komen op een website waar een betaalbaar startpaginascript te koop is. Een startpagina website is met behulp van het script vrij eenvoudig op te zetten. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Daarnaast is het verstandig om een eigen domein te registreren.

Het is mogelijk om meerdere startpagina’s aan te maken op uw website. Een dochterpagina zal vaak zijn beperkt tot slechts een enkel onderwerp. Het feit dat u voor een dochterpagina zelf het subdomein mag kiezen, biedt voordelen. Het is namelijk mogelijk om belangrijke zoekwoorden in het subdomein op te nemen. Daarnaast kunt u de zoektermen per afzonderlijke dochterpagina heel eenvoudig invoeren in het beheerscherm.

Het registreren op uw website kan men doen via een registratieformulier aan de voorkant van uw website. Na de aanmelding kan men inloggen met het aangemaakte account. U maakt met het gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe startpagina. Naast links zijn er allerlei andere zaken toe te voegen aan de eigen startpagina. Op een startpagina zijn naast backlinks tevens widgets te plaatsen. Een beheerder kan de metagegevens van zijn startpagina eenvoudig instellen tijdens het aanmaken.

Binnen de beheeromgeving kunt u met een beheeraccount van meer opties gebruikmaken. Zo kunt u eenvoudig en snel banners plaatsen die op iedere dochterpagina zichtbaar zullen zijn. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. De koppeling tussen een aanvraag en de juiste dochterpagina legt het script voor u. Welke gegevens zullen worden uitgelezen uit de database en vervolgens aan de bezoeker worden getoond, wordt aan de hand hiervan bepaald.
Free Web Hosting