Startpaginascript

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. Via een eigen startpagina kunt u linken naar uw website. Zoekmachines plaatsen u hoger in de zoekresultaten wanneer u meer links heeft. Het aanmaken van een startpagina is gratis. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Een extra zakcentje is er ook uit uw startpagina te halen. Er zijn voldoende bedrijven die willen betalen voor een link op uw dochterpagina. Maar dan is er wel werk aan de winkel.

Met een startpagina website heeft u nog meer mogelijkheden. U heeft dan alles in eigen beheer. Via Bouw eigen startpagina kunt u meer informatie krijgen over het Startpagina Script. Het script is niet alleen voor techneuten. U hoeft niets te weten over programmeren.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Uw eigen startpagina. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. Op uw startpagina kunt u banners plaatsen die wijzen naar uw product. U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.
Free Web Hosting