Uw eigen startpagina maken

Uit een eigen startpagina kunt u op verschillende manieren voordeel halen. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Bij een deel van de startpagina websites mag u binnen de rubrieken ook afbeeldingen plaatsen. En teksten.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Ook biedt Google Adsense mogelijkheden om geld te verdienen. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Onder andere de tekst Goede startpagina is erover te vinden. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de beheerder een link terug? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting