Affiliate geld verdienen via je eigen affiliate shop

Oriënteert u zich momenteel op kansen die het internet biedt voor extra geld verdienen? Affiliate marketing biedt u een interessante gelegenheid om geld te verdienen online. U kunt dan producten van verschillende adverteerders promoten en wanneer er een verkoop plaatsvindt, ontvangt u een affiliate commissie. Uw affiliate netwerk zal het geld naar uw bankrekening overmaken indien een bepaalde drempel wordt bereikt binnen uw account.

Heeft u hier wel oor naar dan kunt u ook eens affiliate webshop doorlezen. Het plaatsen van productfeeds moet makkelijk zijn. Met productfeeds kunnen op een eenvoudige manier automatisch producten aan het systeem worden toegevoegd.

Indien het script de optie geeft om ook informatieve pagina’s naast de productpagina’s toe te voegen is dat aangenaam meegenomen. De vindbaarheid van uw website wordt met extra pagina’s groter. Het is slim om een PHP script te gebruiken dat affiliate feeds automatisch kan inlezen. Het aanbod binnen uw affiliate internetshop zal zo altijd actueel blijven.
Free Web Hosting