Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide startpagina site

Is linkbuilding onderdeel van uw marketing activiteiten? Heeft u nog geen eigen startpagina website? Het is altijd goed om er één te hebben voor linkbuilding. Op een startpagina website kunt u de links naar onderwerp indelen. Naast reguliere links is ook het plaatsen van affiliate links mogelijk.

Men kan zich gemakkelijk op uw website registreren. Dit doet men met een aanmeldformulier. Met dit account kunnen mensen een eigen startpagina in elkaar zetten. Ook is het mogelijk om dit dicht te zetten. Zodat echt alleen u dochterpagina’s kunt aanpassen. U kunt de pagina Nederlandse startpagina bezoeken voor meer informatie.

Het is mogelijk om categorieën aan te maken op de verschillende dochterpagina’s. U kunt aan deze rubrieken de verschillende linkjes toevoegen. U kunt diverse widgets plaatsen, waaronder een blok met zelf ingevoerde HTML code. U heeft zo een grote mate van controle over de HTML code.

Alle dochterpagina’s krijgen een eigen subdomein toegewezen. Zo is het mogelijk om voor ieder thema een afzonderlijke startpagina aan te maken. De zoekmachines zullen daardoor een hogere score hangen aan de vermelde websites. De links staan immers op een pagina die een soortgelijk thema heeft.

Het script biedt mogelijkheden voor het genereren van een extra inkomen. U kunt backlinks verkopen. Verder kunt u een aantal affiliate links op uw website kwijt. Bij affiliate marketing verwijst u naar producten van anderen en verdient u een commissie per sale. U kunt zich voor affiliate marketing mogelijkheden aanmelden bij bijvoorbeeld Daisycon. De aanschafkosten kunt u zo weer terugverdienen.
Free Web Hosting