Bouw uw eigen startpagina

Een eigen startpagina is eenvoudig te maken. Alles wat u ervoor hoeft te doen is aanmelden op een startpagina website. Op de homepagina van zo een website staat vaak al een link naar het registratieformulier. Registratie van een dochterpagina is tijdens het invullen vaak al mogelijk. Anders na de registratie.

Veelal zal de startpagina in een aantal kolommen zijn opgedeeld. U kunt in deze kolommen rubrieken toevoegen. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms mag u een afbeelding plaatsen. Of een stuk tekst. In sommige gevallen dient u een minimaal aantal links te hebben, anders wordt uw pagina na enige tijd verwijderd.

Een optie is geld verdienen met uw dochterpagina. Een tekst of een banner kan een affiliate link bevatten. Het is een manier om geld te verdienen aan de verkoop van andermans product. Wordt er iets verkocht aan een bezoeker die via uw link bij de adverteer is gekomen, dan ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag. Er zijn een aantal goede affiliate netwerken hiervoor. Tradedoubler is een goed affiliate netwerk.

Eigen websites promoten wordt met een startpagina eenvoudig. Veel mensen willen ook betalen voor een link wanneer u een goede startpagina heeft. Kijk echter wel uit met de focus op betaalde links leggen. Zoekmachines zien liever links die geplaatst zijn omdat de website erachter waardevol is. Sites met veel betaalde links kunnen worden afgestraft.

Wilt u niet op andermans website aan de slag, dan kunt u zelf een startpagina website optuigen. Echt heel lastig is dat niet. U kunt via de tekst Goede startpagina meer te weten komen hierover. Zonder goed startpagina script is het niet te doen. Een goed startpagina script kost maar enkele tientjes.

Mensen die uw website bezoeken, kunnen zich met het script registreren en een eigen startpagina aanmaken. Het is overigens niet verplicht om gebruikersregistratie toe te staan. Willen bezoekers een link op uw startpagina site? Daarom is er de mogelijkheid om een linksuggestie te laten doen door de bezoeker. Iedere dochterpagina is van dit formulier voorzien. Kleuren van uw website kunt u met het script eenvoudig aanpassen. U hoeft geen kennis van websites maken te hebben. Een startpagina maken wordt zo voor iedereen mogelijk.
Free Web Hosting