Bouw een veilige PHP startpagina website

Met een bijzonder stukje software is een eigen startpagina website bouwen kinderlijk eenvoudig. Een startpagina script heet zo een script. U heeft geen kennis van de opmaaktaal HTML nodig. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om een eigen startpagina website te beginnen. Het plaatsen van een nieuwsfeed op 1 van uw dochterpagina’s is kinderlijk eenvoudig. Daarmee wordt het toenemen van het laatste nieuws uiterst makkelijk. Een RSS feed aanmaken aan uw website is niet lastig. Passend nieuws bij een dochterpagina tonen wordt zo mogelijk.

Misschien kunt u daarnaast zonder problemen werken met een dergelijk script. U kunt met behulp van alle benodigde dingen vinden. Het script is met een paar simpele handelingen aan de praat te krijgen. Kennis van de techniek hoeft u niet te hebben. Een ideale oplossing voor mensen met weinig verstand van HTML en CSS. Het gebruik van PHP is bij veel webhosting pakketten geen probleem. Middels een aanmeldformulier kan een bezoeker enorm simpel een eigen account aanmaken. Als men is ingelogd, kan men middels het beheergedeelte een eigen startpagina maken. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. De bezoeker kan tevens een titel en een omschrijving opgeven.

Bovendien kunnen per startpagina dochter de voor de zoekmachine relevante velden worden ingevuld. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Het is mogelijk om iedere dochterpagina anders in te delen. Het is mogelijk om een Adsense blokje op uw website te toevoegen die op iedere dochterpagina wordt getoond. Op dezelfde wijze kunt u daar een banner plaatsen. Dit kan een affiliate banner zijn. In het geval dat alternatief kunt u die advertentieruimte tevens verhuren. Dat laatste is verstandig op het moment dat u graag vaste inkomsten heeft. U weet dan precies hoeveel u in een bepaalde periode minimaal verdient.
Free Web Hosting