Maak uw eigen advertentie website

Een marktplaats is makkelijk te bouwen als u daarvoor een marktplaats script gebruikt. Het inloggen in de beheeromgeving is heel eenvoudig. Uw beheerdersaccount kunt u gebruiken om de instellingen van uw advertentie website te wijzigen. Wilt u meer over een advertentie script weten, dan kunt u marktplaats script raadplegen. U kunt het marktplaats script online aanschaffen en na de aanschaf kunt u het direct downloaden. Als u dat wilt dan kunt u rubrieken op uw site zo instellen dat voor advertentieplaatsing betaald moet worden.

U kunt het tarief per individuele rubriek instellen. Nadat u een prijs heeft aangepast via de beheeromgeving, wordt direct de nieuwe prijs gerekend bij het aanmaken van een nieuwe advertentie. Het vereist weinig kennis van de techniek.

Bij elke advertentie kan men heel gemakkelijk een aantal formulieren tevoorschijn halen. Bij een advertentie wordt een reactieformulier getoond waarmee eenvoudig is te reageren op een advertentie. Men voert het formulier in en na het versturen ontvangt de adverteerder per e-mail de reactie. Daarnaast is er de mogelijkheid om een advertentie bij de beheerder te melden. Zo kunt u een advertentie melden als u fraude vermoedt. Men kan meerdere foto’s aan eendvertentie toevoegen.
Free Web Hosting