Je nieuwe startpagina website opzetten

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina script geeft u de optie om een startpagina website te maken. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld vast aan te schaffen. Er zullen een hoop links op een dergelijke website te vinden zijn.

Een startpagina website is uiterst interessant voor linkbuilding. Een link kan dikwijls op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Via het artikel Je moderne startpagina website realiseren kunt u informatie vinden over een startpagina script dat eenvoudig is in het gebruik. Het zal niet gecompliceerd zijn om het startpaginascript te installeren.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Hierbij mag men tevens een subdomein kiezen. Daarbij is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Men kan via de beheeromgeving makkelijk een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Met het script krijgt u de beschikking over diverse mogelijkheden. Het verkopen van backlinks via uw website is een mogelijkheid. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Een andere optie is het aanmaken van banners aan uw website. Het plaatsen van een nieuwe banner is uiterst simpel.
Free Web Hosting