Eigen startpagina online zetten

Gelooft u dat het niet eenvoudig is om zelf een startpagina website in het bezit te krijgen? De kans is groot dat dit artikel u dan op andere gedachten zal brengen. Voor het maken van uw eigen startpagina website is geen technische kennis nodig als u van de juiste tool gebruikmaakt. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. Heeft u hier wel oor naar? In dit artikel vindt u er meer informatie over. U zult een startpagina script nodig hebben wanneer u met een eigen startpagina website aan de slag wilt. In feite gaat het om een CMS systeem maar dan puur gericht op het beheer van een startpagina website. In veel gevallen is zo een script met de programmeertaal PHP gemaakt.

U dient het script op uw webruimte te plaatsen en te installeren. Heeft u nog geen webhosting pakket, dan zult u deze moeten afnemen. Vaak zal er ook een database nodig zijn. Hierin zal het script alle gegevens over de website en de dochterpagina’s opslaan. Op de pagina Aanmelden startpagina kunt u meer over scripts voor het bouwen van uw eigen startpagina website lezen. Heeft u een domein en webruimte dan heeft u een goede basis voor het installeren van een startpagina script. U hoeft niet zelf de database tabellen aan te maken. Vaak doet een meegeleverd installatieprogramma dat voor u.

Verschillende betaalmethoden kunnen aan het startpagina script worden gekoppeld. U kunt links verkopen op uw website en zo extra inkomsten generen. Via een formulier meldt de bezoeker een link aan voor plaatsing. Bij een betaalde link mag de bezoeker zelf de dochterpagina en de rubriek bepalen. Als het formulier helemaal correct is ingevuld, wordt de bezoeker naar het betaalscherm geleid. Wanneer de betaling probleemloos is verlopen, zal de link direct in de gekozen rubriek zichtbaar zijn.

Het aanmaken van een gebruikersaccount is voor bezoekers eenvoudig. Dat kan via een aanmeldformulier. Men kan dit account gebruiken om als paginabeheerder in te loggen. Als men is ingelogd kan men een startpagina aanmaken en de inhoud daarvan beheren. Het helpt u met het verkrijgen van extra content op uw website. Met het regelmatig toevoegen van content zorgt u ervoor dat de bezoeker uw website interessant blijft vinden. Regelmatig nieuwe content is ook voor de zoekmachines interessant. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.
Free Web Hosting