Het opzetten van een eigen startpagina website

Het zelf in elkaar zetten van een nieuwe startpagina website is niet lastig. Van een startpagina script gebruik maken hiervoor is wel aan te raden. U heeft nauwelijks verstand van de technische invulling nodig als u een dergelijk script gebruikt. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Voor meer informatie over een startpagina script kunt u ook Eigen startpagina lezen. Daar vindt u een verwijzing naar een betaalbaar startpaginascript. Het is niet ingewikkeld om een dergelijk script te gebruiken voor het bouwen van een eigen startpagina website. Het idee is dat u het installatieprogramma op uw webhosting pakket uitvoert. Daarnaast is het verstandig om een eigen domein te registreren.

Er zit geen limiet aan het aantal dochterpagina’s dat u op uw startpagina website kunt aanmaken. Men zal een startpagina in de regel rondom een bepaald onderwerp in elkaar zetten. De mogelijkheid om zelf het subdomein van een nieuwe dochterpagina in te vullen is erg handig. Zo kunt u relevante zoektermen opnemen in het subdomein. Per losse startpagina kunt u verder de belangrijkste zoektermen instellen.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Na de aanmelding kan men inloggen met het aangemaakte account. Met een eigen account maakt men de nieuwe startpagina heel gemakkelijk aan. Niet alleen zijn er daarbij backlinks toe te voegen aan een dochterpagina. Ook kunnen er verschillende soorten widget aan een startpagina worden toegevoegd. Per dochterpagina kan een beheerder op een gemakkelijk manier de metagegevens voor de zoekmachines invoeren.

Met beheerrechten heeft u een breder scala aan mogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid om banners toe te voegen die op iedere pagina worden weergegeven. Binnen een mum van tijd heeft u alle kleuren naar wens aangepast. Het script koppelt zelf een aanvraag aan het juiste subdomein. Aan de hand van het opgevraagde subdomein zal het script de juiste pagina inhoud uit de database ophalen en weergeven in de browser van de bezoeker.
Free Web Hosting