Je eigen startpagina bouwen

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u maakt gebruik van Google Ads. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Een artikel over het aanmaken van een eigen startpagina is bijvoorbeeld Uw eigen startpagina. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting