Een eigen startpagina samenstellen

Startpagina’s kunnen u een helpende hand bieden bij het vergroten van de vindbaarheid van uw website. Verwijzingen van startpagina’s zijn belangrijk om een hogere positie in de zoekresultaten van zoekmachines te krijgen. Er zijn een aantal Nederlandse website waar u met een eigen startpagina kunt beginnen. Een startpagina aanmaken kan met uw eigen gebruikersaccount die u heel eenvoudig op zo een site kunt registreren.

Een andere manier is zelf een website beginnen waar diverse dochterpagina’s kunnen worden aangemaakt. In plaats van dat u een enkele dochterpagina beheert, krijgt u de controle over de gehele website. Zo houdt u het heft zelf in handen en kunt u zelfs criteria stellen aan nieuwe startpagina’s die men aanmaakt. Omdat u voor de webhosting een contract afsluit, kan het niet voorkomen dat uw website opeens niet meer bereikbaar is.

Het doornemen van het artikel is een goed idee wanneer u interesse heeft in het inzetten van startpagina’s. Zowel over het zelf samenstellen van een startpagina website als het gebruiken van bestaande websites. Bent u van plan om iets met startpagina’s te gaan doen dan is het doornemen van het bovenstaande artikel een goede eerste stap.

Ongeacht de manier hoe u ze gaat inzetten, zal het altijd goed zijn wanneer u enkele links naar uw website vanuit startpagina’s heeft. Als de links vanaf verschillende soorten websites komen, is dat positief voor uw positie in de zoekresultaten van machines. Hiermee vergroot u het aantal bezoekers op uw website die eventueel klant kunnen worden. Meer klanten zorgt weer voor meer inkomsten. Al is het maar om een buffer aan te leggen voor tijden dat het allemaal wat minder goed gaat.
Free Web Hosting