Affiliate marketing met een eigen affiliate website

Affiliate marketing kan middels een webshop worden toegepast. Een dergelijke webshop krijgt u in handen wanneer u een daarvoor bedoeld PHP script aanschaft. De affiliate shop is vrij eenvoudig te wijzigen met de beheerschermen die worden meegeleverd met het script. Het uiterlijk van uw website kan bijvoorbeeld via de beheeromgeving naar uw smaak worden aangepast. Is het plan om de site samen met anderen te beheren, dan kunt u tevens andere accounts aanmaken voor de andere beheerders.

Wanneer u gebruikmaakt van automatische feeds, worden de rubrieken automatisch aangemaakt. Bent u op zoek naar extra inkomen via affiliate marketing, neem dan ook eens affiliate webshop door. Het is niet moeilijk om met behulp van een script uw eigen affiliate shop te bouwen. U kunt vandaag nog beginnen met het inrichten van uw nieuwe affiliate winkel.

Wilt u binnen uw affiliate shop een eigen HTML template gebruiken? Wanneer u uw eigen HTML en CSS wilt gebruiken, dan kunt u dat binnen het systeem instellen. U kunt de link hierboven gebruiken om te navigeren naar een website waarop u een affiliate script kunt aanschaffen. U betaalt simpelweg via het internet voor het script. De noodzakelijke bestanden kunt u direct na aanschaf downloaden.
Free Web Hosting