Een Nederlandse startpagina samenstellen

Het is niet heel moeilijk om een Nederlandse startpagina in elkaar te zetten. Vaak kunt u gratis een dochterpagina aanmaken op een startpagina website. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Registratie gebeurt door middel van een aanmeldformulier op de startpagina website. Met uw gebruikersaccount kunt u vervolgens uw eigen startpagina samenstellen. De meeste websites geven u de mogelijkheid om zelf het subdomein te bepalen. Er moet in veel gevallen ook een titel voor uw eigen nieuwe startpagina worden ingevuld. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

U kunt op uw startpagina verschillende categorieën aanmaken. Hierin plaatst u de links. Naast links worden er soms ook afbeeldingen en video’s afgebeeld. Of stukken tekst. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Zo kunt u ook een inkomen genereren met uw startpagina. Op Startpaginascript kunt u meer lezen over de voordelen en mogelijkheden van zelf een startpagina samenstellen.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. Ook de plaatsing van de link gebeurt vaak automatisch. Met eigen webhosting kunt u een dergelijke website opzetten. Verder heeft u een startpaginascript nodig om op deze hosting te installeren. U kunt zo de controle over uw startpagina’s bewaren. Zo zit u ook niet vast aan een voorwaarde omtrent het minimum aantal links op uw pagina. Hoe de website in elkaar steekt kunt u dan helemaal zelf bepalen.
Free Web Hosting