Een nieuwe advertentiesite bouwen

Er kan voor het bouwen van een advertentie website gebruik worden gemaakt van de programmeertaal PHP. Wanneer u genoeg verstand heeft van programmeren kunt u prima iets schrijven. U kunt daarnaast overgaan tot de aanschaf van een kant en klaar advertentie script.

Met het kopen van een kant en klaar script bespaart u ontwikkeltijd. Het programmeren van een script daar hoeft u zelf namelijk geen tijd meer in te stoppen op dat moment. De kosten voor het kopen van een klant en klaar script zullen lager uitvallen dan de kosten voor het inhuren van een PHP developer. Is er sprake van fouten in het script, dan is duidelijk bij welke partij u moet zijn.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? Bezoek dan het artikel Moderne advertentie site maken. U kunt de links gebruiken om naar het aanbod te navigeren. De betaling dient online te geschieden. Wanneer u heeft betaalt, kunt u meteen de benodigde bestanden downloaden. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

Ook blijft een nieuwe versie op deze manier voor u te downloaden. U kunt de bestanden na het uitpakken op uw webruimte plaatsen. Het zal bij het script ook nodig zijn om een database aan te maken. Het is gebruikelijk dat er voor de nieuw website een afzonderlijke database wordt toegevoegd aan het systeem.

Tijdens het installeren vult u in het eerste scherm de titel en de meta gegevens in. Het 2e scherm geeft u de mogelijkheid om de databaseverbinding in te stellen. En vervolgens kunt u zelf de inloggegevens voor uw beheerdersaccount kiezen in het 3e scherm van het installatiescript.
Free Web Hosting