Een eigen portaalsite maken

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Door de afzonderlijke subdomeinen kan een bezoeker snel naar een specifieke startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker zal de inhoud van de corresponderende startpagina zien. U hoeft dus zelf niet te puzzelen met PHP code. Een startpagina script is niet duur. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem gemaakt.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het betreft programmatuur die u op uw webhostingpakket installeert. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Een startpagina website is uitstekend te bouwen. Meer is te lezen op Eigen startpagina maken wanneer u zo een soort website wilt beginnen. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Men kan op een dochterpagina weer categorieën maken die over deelonderwerpen gaan.

Het script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk is. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geplaatst. De PHP code van het startpaginascript wordt bij een bezoek aan de site uitgevoerd. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser.
Free Web Hosting