Beheer een lijst van je favoriete sites

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Via een zoektocht op Google kunt u enkele startpagina websites vinden. Met behulp van een PHP script kunt u ook zelf zo een website maken.

Aan een dochterpagina kunt u niet alleen gewone links toevoegen, maar ook affiliate links waarmee u geld kunt verdienen. Zelf een startpagina website oprichten kan met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script, waarover meer te lezen is op Houd je bookmarks online eenvoudig bij. Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen wanneer u dat script gebruikt.

De homepage kunt u net als iedere andere dochterpagina inrichten. Het script biedt naast de mogelijkheid om links te plaatsen tevens de mogelijkheid om widgets aan een startpagina toe te voegen. Een widget bevat bijvoorbeeld het laatste nieuws die aan uw bezoekers wordt weergegeven. Als de uitstraling van de dochterpagina is gewijzigd, is de nieuwe uitstraling direct na het wijzigen zichtbaar.

Geld verdienen kunt u ook met banners doen. Zo kunt u affiliate banners op de website zetten. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. Het affiliatenetwerk Tradedoubler is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.
Free Web Hosting