Een startpagina online zetten

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Een eigen startpagina opstellen kan bij een aantal websites die via de zoekmachines eenvoudig zijn te vinden. Daarbij is het wel belangrijk dat u regelmatig een update doet. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. U kunt rubrieken gebruiken om het thema verder op te splitsen in deelthema’s. Bijvoorbeeld een pagina over Zuid-Amerika kan per land een rubriek hebben.

Er is een mogelijkheid dat er advertenties op uw startpagina getoond worden. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat plaatjes en informatieve teksten. Handige tips vindt u ook in het artikel startpagina script.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om een eigen startpagina website te maken. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Staat uw startpagina op de website van iemand anders en stopt diegene ermee, dan bestaat uw pagina ook niet meer.
Free Web Hosting