Uw website bouwen

De afkorting CMS houdt in: content management systeem. Met een CMS kun je op een eenvoudige manier aanpassingen aanbrengen aan je website. Doorgaans is er nauwelijks HTML of CSS kennis nodig. Kun je werken met een tekstverwerker, dan zal ook het werken met de beheeromgeving van een CMS geen probleem voor je zijn.

Door van een CMS gebruik te maken zal veelvuldige aanpassing van bestanden op de server verleden tijd zijn. De content wordt opgeslagen in een database. Content en opmaak worden van elkaar gescheiden waardoor de kans op fouten wordt gereduceerd. Er zijn een aantal CMS pakketten die het bouwen van uw website vereenvoudigen. U kunt met een CMS een nieuwssite, blog, webshop of een gewone website bouwen. Met een CMS kunt u zelf snel aanpassingen doen in de teksten of afbeeldingen binnen de website. Door het CMS hoeft u zelf niets van HTML of PHP te weten.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheid? U kunt meer informatie vinden op Beheer CMS. Meestal wordt er een installatie script meegeleverd.
Free Web Hosting