Uw eigen startpagina bouwen

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Uw eigen startpagina kan ook voor een financieel extraatje zorgen. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Startpagina aanmaken. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Het hoeft niet veel te kosten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting