Basisinformatie PHP

Voor het toevoegen van complexe logica aan uw website is de programmeertaal PHP een prima keuze. Voor steeds meer websites een belangrijk onderdeel van de techniek. PHP zorgt voor zinvolle output die past bij de specifieke gebruikersacties.

Zoals men een webapplicatie kan maken met Java en .NET kan dit ook met PHP. Op het grootste gedeelte van de webservers staat PHP ingeschakeld. U bent dus niet uren bezig met het installeren en configureren van PHP.

Leren programmeren in PHP is voor iedereen die ervoor gaat zitten mogelijk. Vooral wanneer u ervaring heeft met andere programmeertalen is PHP kinderspel. Veel libraries zijn er te vinden voor PHP om het aantal mogelijkheden nog meer uit te breiden. Een oproep voor freelance PHP programmeur gezocht bevat in de tekst vaak een opsomming van de frameworks waarmee zal worden gewerkt.

Wanneer u gebruikmaakt van PHP, dan hoeft u geen rekening met gebruikskosten of kosten voor aanschaf te houden. Verder is de populaire scripttaal voor elk besturingssysteem te downloaden.
Free Web Hosting