Je eigen marktplaats bouwen

Staat het beginnen van een marktplaats in uw planning? In het geval dat u geen verstand van de techniek heeft, dan is het toch nog mogelijk een eigen advertentie te beginnen. U kunt met een marktplaats script uw advertentie website makkelijk opbouwen. Alle functies die u voor een marktplaats website nodig heeft, komen bij het kopen van een marktplaats PHP script tot uw beschikking. Een adverteerder kan makkelijk een nieuwe advertentie toevoegen op uw advertentie website. Iemand met interesse in een aangeboden object kan eenvoudig reageren op een advertentie. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Voor een geschikt advertentie script verwijs ik u graag naar de pagina . Er zijn diverse extra opties waar de adverteerder bij het plaatsen van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. U krijgt de mogelijkheid om betaalde categorieën aan te maken op uw marktplaats website. Er is voor verschillende betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het marktplaats PHP script. Met behulp van een reactieformulier kan men op advertenties reageren.

Tevens heeft u de mogelijkheid om banners op uw advertentie website te plaatsen. U kunt zichzelf aanmelden bij een PPC netwerk. Maar het is daarbij mogelijk om met iemand een al bedrag voor een vaste periode af te spreken. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Tevens zoekmachineoptimalisatie is een relevant onderdeel van het marktplaats script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. Deze zijn later met behulp van de beheergedeelte simpel te wijzigen, op het moment dat de behoefte daarvoor ontstaat. De zoekwoorden en de beschrijving zijn daarnaast per afzonderlijke rubriek op uw advertentie website in te vullen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.
Free Web Hosting