Beheer betaalbaar een moderne portaalwebsite

Zelf een linkportaal opzetten hoeft niet moeilijk te zijn. De juiste middelen tot uw beschikking hebben is daarbij wel belangrijk. Een idee is het opzetten van een startpagina website met behulp van een PHP script. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.

Het is mogelijk om een startpagina website voor affiliate marketing te gebruiken. Het in elkaar zetten is vrij gemakkelijk als u een startpagina script heeft. Het toevoegen van affiliate links is niet veel anders dan het toevoegen van reguliere links.

Bent u benieuwd geworden naar een dergelijk PHP script? Bekijk de pagina startpaginascript dan eens. U kunt in dat artikel een link vinden naar een PHP script waarmee het bouwen van een eigen startpagina website heel makkelijk gaat. U kunt dit script online aanschaffen. Direct na de betaling kunt u de bestanden van het script downloaden. Via de link hierboven kunt u meer over het script lezen.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. De installatie wordt gestart bij uw eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website. Gedurende het uitvoeren van het installatiescript kunt u de belangrijkste gegevens voor uw website doorgeven. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

U kunt de gegevens voor de zoekmachines per afzonderlijke dochterpagina opgeven. Het is gebruikelijk om per thema een aparte dochterpagina aan te maken. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Een andere optie is zelf een PHP script bouwen. Het kan echter tijd kosten om dit te doen. Met het aanschaffen van een script bespaart u tijd. Een bestaand script bevat al de functies die u nodig heeft.
Free Web Hosting