Uitgebreide marktplaats runnen

Deze pagina beschrijft een handig script waarmee u zelf een marktplaats kunt beginnen. Een gedeelte van het script bestaat uit de beheerschermen. U kunt vanuit de centrale beheerschermen gemakkelijk de advertentie website beheren. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Schaft u een kant en klaar CMS voor marktplaats websites aan, dan zal dit ontwikkeltijd schelen. Raadpleeg marktplaats script kopen wanneer u meer wilt weten over een CMS waarmee een advertentie website in een mum van tijd te bouwen is. Een totaal nieuw script kan onmogelijk voor eenzelfde tarief gebouwd worden.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. De verschillende functies worden uitvoerig omschreven. Zo is het ook voor iemand zonder technische kennis mogelijk om gebruik van het script te maken. Wilt u dus op een relatief eenvoudige wijze een extra inkomen opbouwen, dan is dit script daar uitstekend geschikt voor.

Er kunnen een aantal banners worden geplaatst in het overzicht van advertenties. Er zijn een aantal opties die bij het plaatsen van een advertentie kunnen worden gekozen, waarvoor u per optie een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting