Begin uw eigen advertentie website

Met een marktplaats script kunt u eenvoudig verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Via de beheeromgeving van het script stelt u hiervan de verschillende opties eenvoudig in. U kunt via de link Begin uw eigen advertentie website eenvoudig een goed script daarvoor vinden. Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Heeft u beheerrechten dan kunt u daarmee ook op dezelfde omgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Het is een peuleschil voor adverteerders om zich te registreren op uw eigen marktplaats. Registratie verloopt via een formulier op uw advertentie website. Na het invullen hiervan wordt een account aangemaakt. Dit account kan gebruikt worden voor het aanmaken en wijzigen van advertenties. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Het is mogelijk om per rubriek de meta keywords en description in te vullen voor de zoekmachines. Daarnaast kan per dochterpagina een korte omschrijving voor de zoekmachines worden opgegeven. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen.

Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Diverse betaalgateways worden ondersteund. U kunt zo kiezen voor de payment gateway die uw voorkeur geniet. De prijs voor het plaatsen van een advertentie kunt u bijvoorbeeld met uw beheeraccount instellen.
Free Web Hosting