Startpaginabeheer

Dus u wilt zelf met een eigen startpagina website aan de slag? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Het kan eenvoudiger wanneer u gebruikmaakt van een bestaand startpagina script. Eigenlijk is een startpagina script een specifiek soort CMS pakket.

U installeert het script op uw webruimte. Zijn er geen problemen opgetreden bij het installeren, dan is het na de installatie tijd om content te plaatsen op de startpagina website. Ook is het voor bezoekers mogelijk zelf een startpagina op uw website aan te maken. Het script stelt u in staat een extra inkomen op te bouwen met de verkoop van links op de startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Hierbij hoeft u zelden iets handmatig te doen als beheerder zijnde. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Het script zal de link direct aan de website toevoegen wanneer de betaling zonder problemen verlopen is. U kunt zelf bepalen welke bedragen u rekent. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. We willen u graag wijzen op het artikel Een eigen startpagina online zetten als u behoefte heeft aan meer informatie. Het artikel verwijst zelf ook weer naar interessante informatie rondom dit onderwerp. Wat u naast een script nodig heeft is een leuke domeinnaam en webhosting. Als u dit ook geregeld heeft, dan kunt u naar de volgende stap, namelijk de installatie van het script.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Via een formulier op uw website kunnen bezoekers zich aanmelden. Met het account dat vervolgens wordt aangemaakt kunnen ze zelf een startpagina maken.
Free Web Hosting