Beheer van uw startpagina

Het kan zijn dat u op de website van iemand anders al een startpagina heeft. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Deze mogelijkheid is mogelijk. Ook op het moment dat u niet veel van de techniek weet. Dat is eenvoudig te realiseren via een PHP CMS script. Via de link naar de pagina Eigen startpagina maken komt u aan meer informatie. Een dergelijk script is in de programmeertaal PHP gemaakt. Meestal is zo een startpaginascript niet te duur. Via een beheerpaneel maakt u simpelweg een startpagina aan.

U kunt gebruikersregistratie open zetten, zodat anderen een dochterpagina aan kunnen maken. Met een instelling in de beheergedeelte kunt u het registratieformulier openzetten. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Een gebruiker kan met zijn eigen account heel makkelijk zijn startpagina’s beheren.

Verder is de optie om een betaalde link toe te voegen er. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. De link kan worden toegevoegd aan een startpagina die reeds bestaat of aan de voorpagina van uw website. Er kunnen verschillende prijzen hiervoor worden ingesteld. Een uitstekende keuze indien u alleen een link wilt en geen tijd heeft voor een nieuwe startpagina maken.

Het is mogelijk om diverse andere componenten toe te voegen aan uw dochterpagina. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de weersverwachting voor de komende weer te tonen. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. Bij het aanmaken van een startpagina kan een subdomein worden gekozen. Met dat subdomein is een dochterpagina snel te bereiken. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.
Free Web Hosting