CMS software gebruiken voor uw website

Voor het maken van een eigen website is het verstandig een beheertool te gebruiken. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Over dergelijke tools kunt u met behulp van het artikel Afkorting CMS meer te weten komen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. Gedurende de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Gedurende de installatie is daarbij het aanmaken van een beheerdersaccount mogelijk. Met behulp van dit account zijn in de beheergedeelte beheerderstaken uit te voeren.

Een formulier plaatsen op uw website is eenvoudig te doen. U kunt tevens zelf bepalen welke velden het formulier bevat. Zo kunt u verschillende soorten formulieren plaatsen. U kunt per veld bepalen of het een noodzakelijk veld is. Per e-mail zult u de ingevulde formulieren ontvangen. Het e-mailadres is bovendien per afzonderlijk formulier in te stellen in de beheeromgeving. U kunt diverse formulieren dus naar diverse e-mailadressen laten versturen.

Een demo vraagt u via de website van de aanbieder aan. Via de demo omgeving kunt u zien of het CMS systeem iets voor u is. Zo kunt u beter nadenken of u het CMS systeem wilt aanschaffen.
Free Web Hosting