Professioneel een nieuwe startpagina site bouwen

Met een startpagina website kunt u op verschillende manieren inkomsten genereren. Het verkopen van linkjes is bijvoorbeeld een mogelijkheid die met een startpagina website prima te doen is. Daarbij is het zo dat een backlink na de betaling automatisch wordt geplaatst. Langs deze weg is een passief inkomen op te bouwen. Het is verstandig om de economische onzekerheid aan te grijpen voor het opbouwen van een extra inkomen.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. Zo kan daar de prijs van een nieuwe link worden ingesteld. De meta gegevens voor de zoekmachines kunnen daar ook eenvoudig worden ingesteld. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.

Meer over het script is te lezen op Ontwikkel professioneel een nieuwe portaal website. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. Op de website van de aanbieder van het script vindt u een mogelijkheid om het script te bestellen en de betalen voor uw aanschaf. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan op een later tijdstip ook weer inloggen om de startpagina’s bij te werken. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. Met behulp van het beheerpaneel kan dit gerealiseerd worden. U maak een bannergroep aan en kunt daar diverse banners aan koppelen. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.
Free Web Hosting