Een moderne portaal website oprichten

Wilt u graag de vindbaarheid van uw websites verhogen, dan kunt u startpagina websites inzetten hiervoor. U kunt backlinks naar uw website plaatsen waarmee u de vindbaarheid van uw site vergroot. Alle stappen die u kunt ondernemen bij het beter vindbaar maken van een website vallen onder de noemer zoekmachineoptimalisatie. Zelf een startpagina website beheren is geen enkel probleem.

De beheerschermen die bij het script worden geleverd zijn eenvoudig te gebruiken voor het wijzigen van de website instellingen. De kleurstelling van uw website kunt u bijvoorbeeld zo wijzigen. Individuele beheerders kunnen de instellingen van hun eigen dochterpagina wijzigen. Zo is het voor iedereen mogelijk om een unieke dochterpagina te maken.

Hiervoor is het aanmaken van folders op de webhosting niet nodig. Het is naast links ook mogelijk om teksten aan een startpagina toe te voegen.

U kunt een onbeperkte hoeveelheid teksten en links aan een dochterpagina toevoegen. Er is geen limiet voor het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken. U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken.

U kunt met behulp van de backlink op de pagina Eigen startpagina de website bereiken van de bouwer van het PHP script. De link op de pagina kan worden gebruikt voor het bezoeken van de site van de ontwikkelaar van het script. U heeft voor een paar tientjes het script al aangeschaft.

Zelf een script laten ontwikkelen is geenszins nodig. Het is meteen mogelijk om links naar uw websites te bouwen. Het is niet nodig om eerst een PHP script te bouwen. Een programmeur zal over het algemeen niet voor hetzelfde bedrag een script kunnen aanbieden.

Een nieuwe beheerder kan zichzelf heel eenvoudig aanmelden. Er is een registratiepagina waarmee men zich kan registreren. Op de registratiepagina kan een nieuwe beheerder inloggen en een eigen startpagina aanmaken en beheren.
Free Web Hosting