Website hulpmiddelen

Wilt u zelf de zakelijke website bouwen, dan heeft u daarvoor mogelijkheden. U kunt in eerste instantie van een website builder gebruik maken. Er is daarbij een grote kans dat u op termijn echter moet upgraden naar een duurder pakket. Een andere optie is een CMS systeem hiervoor gebruiken. Met behulp van add-ons kunt u het CMS programma uitbreiden met extra functionaliteiten.

Wanneer u meer over zulke CMS pakketten wilt weten, dan kunt u de pagina Beheer website doorlezen. Het toevoegen van een nieuwe pagina is zeer eenvoudig als u het genoemde CMS pakket gebruikt. Met de aanschaf van een CMS pakket koopt u een website template en een beheerpakket in één. Met het grootste gemak klikt u de website in elkaar. Daarvoor hoeft u niets van de techniek te weten. Er is geen programmeur nodig: u kunt alles zelf aanpassen. Met een klein budget is een CMS programma een ideale oplossing. De hulp van een expert kan altijd wel eens nodig zijn. Echter zal het meeste werk gewoon door uzelf te doen zijn.

Een formulier aanmaken op uw website is gemakkelijk te doen. De velden van het formulier mag u volledig zelf samenstellen. Het toevoegen van diverse formulieren is zo mogelijk. U kunt per veld bepalen of het een noodzakelijk veld is. U zult ingezonden formulieren ontvangen op uw e-mailadres. Per los formulier kunt u aangeven waar naartoe het moet worden gestuurd. U kunt verschillende formulieren dus naar verschillende e-mailadressen laten versturen. Wat daarbij handig is, is dat spam standaard al wordt tegengehouden. Belangrijke gegevens die relevant zijn voor de zoekmachines, stelt u per onderdeel eenvoudig in. U hoeft niet zelf meer te programmeren hiervoor.
Free Web Hosting