Je favoriete websites op een rij

U kunt makkelijk een portaalwebsite in elkaar zetten. Voor elk thema kunt u een losse dochterpagina samenstellen. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. Per deelonderwerp kunt u een categorie op elke startpagina toevoegen.

Zou u graag een PHP script gebruiken waarmee een startpagina website samengesteld kan worden? Het is verstandig om nederlandse startpagina eens te lezen. Er is ook een verwijzing naar de website van de ontwikkelaar te vinden op die pagina. Het PHP script is ogenblikkelijk op die website te kopen.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. Een beheerder kan zijn eigen dochterpagina volledig inrichten naar zijn eigen smaak. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. De files van het script zijn eenvoudig op uw webhostingpakket te plaatsen. Er is een installatieprogramma meegeleverd dat direct na het overzetten van de bestanden kan worden gestart. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Kies bijvoorbeeld een titel die beschrijvend is voor uw nieuwe website. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Het verkopen van backlinks is heel eenvoudig te doen met uw eigen website. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Het script zal een aangemelde link meteen plaatsen op de website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.
Free Web Hosting