Uw eigen marktplaats

Met behulp van een marktplaats script kunt u een online marktplaats zelf op een simpele manier opzetten. Websites zoals marktplaats.nl bevatten vaak rubrieken waarin de advertenties worden ingedeeld. Wanneer u wilt dan kunt u voor bepaalde rubrieken geld vragen voor de plaatsing van een advertentie. U kunt zo mooi extra geld verdienen aan uw advertentie website. Het marktplaats script heeft een beheeromgeving waar dat makkelijk in te stellen is.

De controle van de betaling vindt vaak automatisch plaats. Het artikel Nieuwe startpagina samenstellen licht het nader toe. Na de betaling wordt de advertentie in de gekozen categorie toegevoegd. Via de link hierboven kunt u meer informatie opvragen over het script. Bezoekt u de website die hierboven staat vermeld, dan zult u ook een verwijzing vinden naar een goed marktplaats script. Een online marktplaats beginnen wordt zo ook voor u mogelijk. De documentatie is vrij eenvoudig online te vinden. De beheeromgeving is vrij eenvoudig qua gebruik.

Het richten op een specifieke markt is met het marktplaats script eveneens mogelijk. Het script is zo opgezet dat u met uw site een bepaalde doelgroep kunt bedienen. Het installatiescript zal voorbeeld content aanmaken maar die kunt u volledig aanpassen. Een leuke eigenschap is dat het ook als linkbuilding website ingezet kan worden, omdat u het zo kunt instellen dat websites als follow links worden weergegeven. Op het gebied van SEO zit het dus perfect in elkaar.

Het script is mobielvriendelijk. Dit is van belang omdat steeds meer bezoekers gebruik maken van mobiele apparaten. Via een zoekveld kan men direct naar bepaalde spullen zoeken, zonder eerst naar de rubriek te hoeven navigeren. Via een installatiescript installeert u het marktplaats script eenvoudig op uw webruimte. U heeft er ook geen omkijken naar als u dat niet wilt: de aanbieder kan het script voor u installeren zonder extra kosten.
Free Web Hosting