Een nieuwe startpagina bouwen

Wat handig is voor linkbuilding, is uw eigen startpagina website. Op uw startpagina website kunt u verwijzingen naar andere websites plaatsen. U kunt een dochterpagina per onderwerp aanmaken. Links rondom hetzelfde thema komen op deze manier overzichtelijk bij elkaar te staan.

Een eigen startpagina samenstellen is voor de bezoekers ook mogelijk. In dat geval kan de bezoeker een registratieformulier op uw website invullen. Na het invullen zal een gebruikersaccount worden gecreëerd. Zodra de bezoeker is ingelogd maakt hij eenvoudig een eigen startpagina aan.

Tijdens het maken van een nieuwe startpagina krijgt de bezoeker de mogelijkheid om een subdomein te kiezen. Het is daarbij handig een subdomein te kiezen rondom het onderwerp van de startpagina. In het subdomein kan men belangrijke zoekwoorden rondom het onderwerp verwerken. Door zoekwoorden analyse te doen komt u achter de relevante zoekwoorden voor een bepaald onderwerp.

Nuttige informatie voor uw eigen startpagina website is in het artikel Eigen startpagina te vinden. U hoeft niet heel veel over websites maken te weten ervoor. Wel is het handig wanneer u webruimte heeft. En een domeinnaam. Het meeste werk wordt door een handig installatiescript gedaan. Na de installatie is er meteen een werkende startpagina website beschikbaar. Men kan naast links ook diverse widgets en teksten plaatsen op een dochterpagina. Kleuren kunnen per startpagina worden veranderd.

Wilt u geld verdienen met het startpagina script, dan is dat ook niet heel lastig. Links verkopen op uw startpagina website is zo vrij eenvoudig. Is de betaling gelukt, dan wordt de link automatisch door het startpagina script geplaatst. U kunt verschillende prijzen instellen voor een link op een reguliere dochterpagina en een link op de voorpagina van uw startpagina website. Wanneer u het op deze manier aanpakt zorgt uw startpagina voor extra inkomsten. De aanschafkosten van het startpagina script zijn zo dubbel en dwars terug te verdienen. Wat ook mooi is meegenomen, is dat u niet gebonden bent aan regels die op andere startpagina websites gelden.
Free Web Hosting