Update FBME

Momenteel gaat het met de FBME bank in Tanzania en in Cyprus niet goed. De Federal Bank of the Middle East staat al enige tijd onder bewind. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Aan het opnemen van geld zitten voorwaarden, wat het voor klanten lastig maakt dit te doen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Als gevolg van het rapport van FinCEN is FBME Bank onder bewind geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. Verder is het lastig om door de klantenservice van FBME Bank geholpen te worden.

Het artikel All the FBME updates is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting