Bouw een verzameling van uw favoriete websites

U kunt startpagina’s heel makkelijk inzetten voor linkbuilding. Een verbetering van de positie van uw website binnen de zoekresultaten van Google kan worden gerealiseerd met behulp van links. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Met behulp van een PHP script kunt u ook zelf zo een website maken.

Over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, staat meer informatie op de pagina Beheer een verzameling van uw bookmarks. Bezoekers maken heel gemakkelijk rubrieken aan op hun eigen pagina waarbinnen zij links naar hun favoriete sites kunnen toevoegen. Naast links kunnen er ook andere widgets geplaatst worden, zoals een nieuwsblok. Dit PHP script is niet heel lang geleden ontwikkeld. Soortgelijke PHP scripts bestaan vaak al langer maar zijn nooit echt bijgewerkt. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. U kunt met het script backlinks verkopen en daarmee geld verdienen. U kunt de prijs van een backlink via 1 van de beheerschermen makkelijk instellen. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. De link zal meteen worden toegevoegd aan de website zodra er is betaald. U hoeft dus niets zelf te plaatsen.

Verder kunt u geld verdienen met banners. Denk aan affiliate banners. Het affiliatenetwerk Daisycon is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing. Het affiliatenetwerk Tradetracker is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.
Free Web Hosting