Eigen startpagina bouwen

Er zijn verschillende dingen die u met een eigen startpagina kunt. Allereerst is het leuk om een pagina te hebben met links omtrent uw interessegebied. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Er zijn geen kosten verbonden aan het maken van een eigen startpagina. Een aantal sites bieden de mogelijkheid aan.

Een startpagina kunt u bij veel websites aanmaken door u te registreren. In een speciaal beheergedeelte kunt u dan uw startpagina aanmaken. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Dit wordt kinderspel wanneer u een startpaginascript gebruikt. Via het artikel Startpagina script komt u meer over dit soort scripts te weten. De meeste scripts zijn niet duur en gemakkelijk te installeren. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

Het idee achter veel startpagina scripts is hetzelfde. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting