Uw eigen startpagina samenstellen

Bouwt u een startpagina, dan is de kans groot dat het een Nederlandse startpagina betreft. Dat is logisch, want startpagina’s zijn vooral in Nederland populair. Link directories die er best op lijken, zitten toch anders in elkaar dan startpagina’s. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste website die is begonnen met de typische indeling in dochterpagina’s en rubrieken.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd zeer handig. Een eigen startpagina samenstellen kan op een groot aantal websites zonder dat u daarvoor hoeft te bepalen. Deze kunt u prima voor linkbuilding inzetten. Daarnaast is met een startpaginascript uw eigen startpagina website bouwen een lucratieve optie. U heeft naast een startpaginascript ook een eigen domein en een webhosting pakket nodig. U leest hier meer over in het artikel Goede startpagina. Men kan betaalde links plaatsen, daarmee verdient u geld.

Binnen een handomdraai heeft een gebruiker van uw website een eigen startpagina gevuld met links. Op uw website wordt een formulier weergegeven waarmee men een account kan aanmaken. De gebruikers kan via de beheeromgeving op elk gewenst tijdstip een bestaande startpagina uitbreiden. Aanpassingen kunnen door een gebruiker alleen aan de eigen startpagina’s worden gedaan. Met een eigen startpagina website bent u beheerder met alle rechten. Dan kunt u wel alle startpagina’s wijzigen.

De bronbestanden van het script dienen eerst naar de webruimte te worden gekopieerd. Vervolgens dient het installatiescript te worden gedraaid. Er wordt om een aantal gegevens gevraagd. De inloggegevens van uw nieuwe beheerdersaccount kunt u bijvoorbeeld tijdens het installeren zelf bepalen. Zodra het systeem is geïnstalleerd, zijn de kleuren van uw startpagina website en alle individuele startpagina’s met het script te wijzigen. Het is mogelijk om de kleuren van dochterpagina’s en rubrieken aan te passen.
Free Web Hosting