Wil je een marktplaats bouwen?

U kunt een eigen marktplaats beginnen met een PHP script dat daarvoor is bedoeld. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. Het is eenvoudig om een advertentie te plaatsen. Het is mogelijk om aangemaakte advertenties achteraf te bewerken.

Wilt u meer over dit script weten, dan kunt u het artikel Wilt u een marktplaats bouwen? doornemen. Op die pagina is er uiteraard ook een link naar het betreffende script aanwezig. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. De bestanden kunt u simpelweg op de webserver plaatsen. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. De gegevens die voor uw website relevant zijn, zijn gedurende de installatie in te voeren.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

U kunt zo een persoonlijk tintje aan de advertentiewebsite geven. U kunt u met uw marktplaats richten op een bepaalde markt en daarbij unieke kleuren instellen. Via een daarvoor ingericht beheerscherm kunt u het overzicht van advertenties zelf opmaken.
Free Web Hosting