Uw nieuwe startpagina online zetten

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. Maar er kan ook een commerciële motivatie zijn. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. U zult ook een goed werkend e-mailadres moeten hebben. Vaak moet u dit e-mailadres bevestigen.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. Links over een bepaald onderwerp kunnen zo bij elkaar worden geplaatst.

Lees de pagina CMS beheer door om meer over startpagina’s te weten te komen. Omdat u straks weet hoe u precies een startpagina moet aanmaken en vult, zal het u gemakkelijk afgaan. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Soms is het toevoegen van een bepaald aantal links als minimum een harde eis die door de beheerders van de website wordt gesteld. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting