Maak een eigen startpagina

Weet u veel interessante internetwebsites uit uw hoofd, dan is het best leuk om daar eens een startpagina van te maken. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Met uw startpagina helpt u mensen bij het vinden van bepaalde informatie.

Het is dan wel fijn wanneer u voor het maken en onderhouden van de startpagina beloond wordt. U kunt zorgen dat u extra inkomen via de startpagina genereert. Zo zorgt u voor een beloning voor uw werk. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. Dit kan bijvoorbeeld via een banner of een Adsense blokje.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Vindt u het een boeiend onderwerp? Dan kunt u ook Eigen startpagina eens lezen. Uiteraard bent u niet gebonden aan alleen links naar websites van derden.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. U kunt dan zelf een startpagina website online plaatsen. U bent dan niet afhankelijk van anderen. Weet u te zorgen dat uw bezoekers regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken, dan kunt u snel een grote startpagina website neerzetten.
Free Web Hosting