Een mooie startpagina maken

Heeft u het idee dat het lastig is om eigenaar te worden van uw eigen startpagina website? Dan zult u de informatie die u hier aantreft eens door moeten nemen. Met behulp van de juiste tool kunt u ook zelf een startpagina website runnen, waar bezoekers een eigen startpagina kunnen aanmaken. Het verkopen van links op uw startpagina website is mogelijk, waarmee u kunt bouwen aan een extra inkomstenbron. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Een startpagina script is hetgeen u nodig heeft. Met een dergelijk script heeft u binnen korte tijd uw eigen startpagina website in de lucht. Meestal zal het script met PHP gemaakt zijn.

Het script moet worden geplaatst op uw webruimte. U zult dus ook webhosting moeten regelen. Wat ook vaak nodig is, is een database waarin het script de gegevens kan opslaan. Meer over de benodigdheden vindt u in het artikel Startpagina script. Heeft u een domein en webruimte dan heeft u een goede basis voor het installeren van een startpagina script. U hoeft niet zelf de database tabellen aan te maken. Vaak doet een meegeleverd installatieprogramma dat voor u.

De betaalkoppeling zorgt dat het eenvoudig is om online betalingen te ontvangen. Zo kunt u inkomsten genereren met links verkopen. Een bezoeker kan een link aanmelden via een speciaal formulier. De bezoeker mag de gewenste dochterpagina en de rubriek kiezen waar de link zichtbaar moet worden. Men kan daarna betalen voor de plaatsing. Men kan bijvoorbeeld kiezen tussen betalen via PayPal of iDEAL. Wanneer de betaling probleemloos is verlopen, zal de link direct in de gekozen rubriek zichtbaar zijn.

Iedereen die daar interesse in heeft kan een account aanmaken op uw startpagina website. Via dit account kan de bezoeker inloggen op uw startpagina website. Als men is ingelogd kan men een startpagina aanmaken en de inhoud daarvan beheren. Op deze manier voegen ook anderen content aan uw startpagina website toe. Af en toe frisse content is altijd goed. En niet alleen voor de bezoekers. Websites waar regelmatig goede content bij komt zullen verder door zoekmachines beter worden gewaardeerd dan websites waarbij dat niet zo is. Het zorgt ervoor dat u beter voor de dag komt in de zoekresultaten bij bepaalde zoekopdrachten.
Free Web Hosting