Eigen startpagina online zetten

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Bij een startpagina script is hier sprake van. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Het is dus raadzaam om een ander CMS pakket te gebruiken voor het bouwen van een normale website.

U kunt meerdere startpagina’s op uw website eenvoudig aanmaken met het startpagina script. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Elk subdomein hoeft niet apart in de DNS server aangemaakt te worden als u gebruikmaakt van wildcard DNS. Via Startpagina script kunt u meer over een startpagina script lezen. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Een startpagina script stelt u in staat om uw eigen startpagina website te bouwen. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Gebruikers kunnen via het aanmeldformulier een eigen account aanmaken.. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Soms kan men per individuele categorie op een pagina ook andere kleuren instellen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

Ook kan een startpagina script worden ingezet voor het genereren van online inkomen. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. Via het linksuggestie formulier mag de aanmelder zelf een dochterpagina en een categorie kiezen. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. Zodra het startpaginascript ziet dat de betaling gelukt is, dan zal de link automatisch in de gekozen rubriek worden geplaatst. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.
Free Web Hosting