Portaalsite samenstellen informatie

Zoals de naam al zegt bestaat een startpagina website hoofdzakelijk uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Koopt u een kant en klaar startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is ook veilig in elkaar gezet.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpagina script. Moedwillig schade aan uw startpagina website doen wordt zo een stuk lastiger. Een goed beveiligd startpaginascript is noodzakelijk aangezien men van buitenaf een account kan creëren. Het beginnen van een eigen startpagina website is bovendien voor u zonder veel moeite te doen. Lees de pagina Aanmelden startpagina door in het geval dat u meer wilt weten. De dochterpagina’s die u op een startpagina website zult aantreffen hebben in veel gevallen een eigen onderwerp. Met behulp van de categorieën die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website makkelijk te doen zijn. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting